Érvényes pályázatok: újak, kiírók szerint, érvényesség szerint, tárgymutató szerint, módosultak
Pályázatok Pályázatok
Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldése e-mailben
Vissza
Cím:
Káptalandomb régen és most - fotópályázat
Kiíró:
Rómer Flóris Művészeti és Történeti Múzeum; Szent László Látogatóközpont
Határidő:
09/30/2017
Érvényes:
09/30/2017
Tárgymutató:
fotópályázat, Káptalandomb régen és most
Pályázhat:
bárki
A kiíró(k) adatai

KÁPTALANDOMB RÉGEN ÉS MOST fotópályázat

A Szent László Látogatóközpont és a Rómer Flóris Művészeti és Történeti Múzeum fotópályázatot hirdet "Káptalandomb régen és most" címmel. A pályázat célja, hogy a résztvevők fotófelvételeken keresztül mutassák be a mai Káptalandomb sokszínűségét, építészeti, természeti, szakrális értékeit, az itt élők mindennapjait. A feltöltött archív felvételek, ötletalapul szolgálhatnak a pályázat benyújtásához.

PÁLYÁZATI FELTÉTELEK:
Egy szerző legfeljebb két fotóval vehet részt a pályázaton.
A képeket JPG formátumban kell eljuttatni a turisztika@kaptalandomb.hu címre, a tárgy mezőben a "Fotópályázat2017" elnevezést szükséges feltüntetni. A kísérő e-mailben fontos megadni a pályázó teljes nevét, életkorát, lakhelyét (települését), telefonszámát és a fotó címét is.
A megküldött képek file neveit a következőképpen nevezze el: Kép címe_Vezetéknév_Keresztnév.jpg (pl: Káptalandomb_Minta_Aladár.jpg
A pályázatra beküldhető képek hosszabbik oldala 1500 pixel. A fájlok maximális mérete 2 megabyte (MB) lehet. (A pályázónak rendelkeznie kell a képek 3000 pixel nagyságú változatával, mert díjazás esetén ebben a méretben kéri be a pályázat kiírója. A kiállításra beválogatott képek nagyítását a Győr Egyházmegyei Vagyonkezelő Központ készítteteti el.)
Mobiltelefonnal készült képek is részt vehetnek a pályázaton! Formátum: JPG.
A pályázaton való részvétel hiányosságáért/hibájáért, a megküldés sikertelenségéért, az internetes rendszer lassúságért, leállásáért a kiíró nem vállal felelősséget. A határidő után beérkezett, hiányos, a kiírásnak nem megfelelő pályázatokat nem áll módunkban figyelembe venni a pályázatok elbírálásakor. A benyújtást követően hiánypótlásra nincs lehetőség.

DÍJAZÁS:
A beérkezett pályázatokat a kiíró által létrehozott zsűri bírálja el; két kategóriában kategóriánként első, második, harmadik helyezett illetve különdíj kerül kiadásra.
- 1. helyezett: 30 000 Ft értékű vásárlási utalvány
- 2. helyezett: 20 000 Ft értékű vásárlási utalvány
- 3. helyezett: 10 000 Ft értékű vásárlási utalvány
- Különdíj: 15 000 Ft értékű vásárlási utalvány

SZERZŐI JOGOK:
A beküldött fotók tartalmi és teljes jogi felelőssége a pályázót terheli. A pályázók alkotásaik beküldésével nyilatkoznak arról, hogy rendelkeznek a képek személyiségi jogi engedélyeivel. Pályázni kizárólag olyan fotókkal lehet, amelyeknek egyedüli és kizárólagos szerzője a pályázó, továbbá nem sértik harmadik személyek személyhez fűződő jogait. Amennyiben a beadott fotók mégis megsértik más személyek szerzői vagy egyéb személyhez fűződő jogait, akkor az abból fakadó bármilyen igény tekintetében a pályázó teljes jogi felelősséggel tartozik.
A pályázatok beérkezésének határideje 2017. szeptember 30.
A szakmai zsűri október 2. és 5. között értékeli a pályázatokat a két kategóriában. A nyertes pályázatokat és a zsűri által kiválasztott további fotókat a Káptalandomb 13. szám alatt található Szent László Látogatóközpont rendezvénytermében állítják ki.

SZERZŐI ÉS SZEMÉLYISÉGI JOGI FELTÉTELEK:
Pályázó a pályázat megküldésével lemond az alábbi felhasználások tekintetében, illetve a fotók pályázatra való elküldésével díjigény nélkül engedélyezi, hogy:
- a Győr Egyházmegyei Vagyonkezelő Központ Szent László Látogatóközpontja a fotókat a pályázat idején a pályázattal kapcsolatos felületeken (honlap; facebook oldal) és esetlegesen a pályázat kapcsán rendezendő kiállításon közzé tegye;
- a fotók egy esetleges kiállítás keretében a nyilvánosság számára hozzáférhetők legyenek;
- a Győr Egyházmegyei Vagyonkezelő Központ Szent László Látogatóközpontja archívumában időbeli korlát nélkül tárolhassa a fotókat. A fenti célok érdekében a Győr Egyházmegyei Vagyonkezelő Központ Szent László Látogatóközpontja jogosult a fotók tárolására digitális formában, illetve elektronikus eszközön,
- a Győr Egyházmegyei Vagyonkezelő Központ Szent László Látogatóközpontja kommunikációs felületein (print és online) a képeket korlátlan ideig felhasználja.
- A Győr Egyházmegyei Vagyonkezelő Központ Szent László Látogatóközpontja a fotók esetleges kiállítása során biztosítja, hogy a pályázó magánszemély neve fel legyen tüntetve.
http://www.kaptalandomb.hu/hu/fotopalyazat2017/

Ingyenes e-mail tanfolyam
Legalább ennyit a
forrásteremtésről címmel
Magam csináljam vagy bízzak meg egy szakembert?  Akármelyik utat választja van egy minimum, amit mindenképpen tudnia kell.
Ha Ön(ök) csinálják, akkor magától értetődő, hogy érteni kell hozzá, ha mást bíznak meg, akkor annyi tudásra lesz szükségük, hogy tudjanak megrendelni és átvenni.
Ezt a tudást szerezheti meg ezen a tanfolyamon, ami egyben jó alap arra, hogy ha saját maga vág bele könnyű legyen hozzátanulni.

Ne csak olvassa és nézze (filmek is lesznek a leckékben), csinálja is.
A forrásteremtésnél ezt alig kell magyarázni, hiszen elméletben forrást szerezni enyhén szólva marhaság.
Ezért arra kérem, hogy az egyes levelekben olvasottakat azonnal valósítsa meg a gyakorlatban.
Ne feledje, akármilyen kis lépés sokkal többet ér, mint az álldogálás a rajtvonalnál...
Az egyes leckéket e-mailben kapja meg, hetente egyet.
Jó tanulást és eredményes forrásszerzést kívánok!
Huszerl József szerkesztő
Itt iratkozhat fel

Távoktatási tanfolyamainkAjánló
Én-márka építés távoktatási tanfolyam
Bővebben a tanfolyamról >>>
Hírek a Főoldalról


Ingyenes hírlevelünkre
itt iratkozhat fel

Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldáse e-mailben
Vissza
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Levél a szerkesztőnek
Médiaajánlat
Impresszum