Érvényes pályázatok: újak, kiírók szerint, érvényesség szerint, tárgymutató szerint, módosultak
Pályázatok Pályázatok
Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldése e-mailben
Vissza
Cím:
Pénzügyi foci a Pénziránytű-BankVelem Programmal
Kiíró:
PontVelem Nonprofit Kft.
Határidő:
05/31/2018
Érvényes:
05/31/2018
Tárgymutató:
pénzügyi foci játék
Pályázhat:
7-8. osztályos diákok, 11-14 éves kategória
A kiíró(k) adatai
Napi Pályázati Értesítő >>>

"Pénzügyi foci a Pénziránytű-BankVelem Programmal" számítógépes, online játék

HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYZATA
A versenyben résztvevő játékosok, részvételükkel automatikusan tudomásul veszik és elfogadják a játék hivatalos játékszabályzatát. Jelen szabályzat kizárólag a http://www.visapenzugyifoci.hu/ oldalon található adatvédelmi irányelvekkel és a használati feltételekkel együtt érvényes.
A Pénziránytű-BankVelem Program ismét egy különleges játékot kínál Neked! Játssz a Visa 2018-as Pénzügyi Focival és nyerj egy focilabdát! A játékkal bárki játszhat, három korosztály részére elérhető, de Pénziránytű-BankVelem Program által meghirdetett versenyben kizárólag 7-8. osztályos diákok vehetnek részt, a kezdő, 11-14 éves kategóriában.

Teszteld a pénzügyi tudásodat a VISA feleletválasztós kérdéssorával kibővített Pénzügyi Foci játékkal! A játék próbára teszi a pénzügyi ismereteidet, ettől függően tudsz előrehaladni a pályán és végül megnyerni a mérkőzést. A versenyben segítségedre lehet, akár a felnőtt segítőd is, aki tanulási modulokat használva segíthet a játékra való felkészülésben. Ha mindez elnyerte a tetszésedet és készen állsz a játékra, kattints és játssz!

Fontos! A játék kizárólag számítógépen játszható, mobileszközökön nem tudsz vele játszani.
A Visa Pénzügyi Foci a Pénziránytű-BankVelem Programban elérhető pénzügyi online játék, amely során, a szórakoztató játékkal pénzügyi ismeretekre tehetsz szert.
Minden játék egy újabb esély! Legyél Te is bajnok!
A legtöbb pontot gyűjtő 16 diák a döntőn, 2018. június 8-án a Csodák Palotájában mérkőzhet meg a bajnoki kupáért! Pontok gólókkal valamint megnyert mérkőzésekkel szerezhetők, melyekhez pénzügyi kérdések helyes megválaszolásával juthatunk.
A játék fő célja, a játékos formában történő pénzügyi ismeretterjesztés.
Felkészülés
A felkészülésben, a Visa Pénzügyi Foci oldalán található tananyagok, valamint a „Küldetések a pénz világában" című tankönyv és munkafüzet, és a JátékBank feladatai nyújtanak segítséget.
A játék főtámogatója és megrendelője:
A Pénziránytű Alapítvány
A játékot biztosítja:
Az online játék, a VISA jogvédett tulajdona, a PontVelem Kft. és a Pénziránytű Alapítvány közös programja, licensz és megbízás alapján használja, szervezi és bonyolítja a Pénzügyi focit a Pénziránytű-BankVelem Program keretében.

A játék operatív szervezője és lebonyolítója:
PontVelem Nonprofit Kft.
1. Játékosok:
A Pénzügyi Foci játékban valamennyi nagykorú, természetes személy, valamint szülői hozzájárulással kiskorú személy is jogosult részt venni. A Pénziránytű-BankVelem Program által kínált Pénzügyi Foci versenyben, azonban csak a http://www.pontvelem.hu oldalon, szülő (törvényes képviselő) által regisztrált, 7-8. osztályos diákok vehetnek részt. A regisztráció során a szülő regisztrál, megjelölve a résztvevő 7-8. osztályos diákot.
A Pénzügyi Foci játék az oktatási moduloknak köszönhetően kiválóan alkalmazható iskolai tanórákon is, a pénzügyi ismeretek oktatására is. Az online játékot három korcsoport részére fejlesztették:
- Kezdő (11-14 éves, ebben a kategóriában versenyezhetnek a http://www.pontvelem.hu oldalon, a Pénziránytű-BankVelem Programba regisztrált diákok).
- Haladó (14-18 éves)
- Mester (18 éven felüliek részére)
A versenyben nem vehetnek részt, a játékot fejlesztő PontVelem Nonprofit Kft., illetve a főtámogató, a Pénziránytű Alapítvány és a VISA munkatársai, valamint a Ptk. szerinti közeli hozzátartozóik sem.
Versenyző játékosok:
1. http://www.pontvelem.hu oldalon regisztrált játékos:
- A http://www.pontvelem.hu oldalra becenévvel és jelszóval belépő játékos regisztráció nélkül tud játszani a játékkal. A versenyhez azonban el kell fogadnia a jelen szabályzatot.
2. Amennyiben a diák eddig nem regisztrált a http://www.pontvelem.hu oldalon, ezt szülői jóváhagyással bármikor megteheti.
- Regisztrációt követően, az oldalra lépéskor belépett állapotban, azonnal a játék felületére érkezik a játékos, így versenybe szállhat a pontokért.

2. A pontszerző verseny időtartama:
A verseny 2018. május 3. és május 31. között tart.

3. Toplista:
A http://www.pontvelem.hu oldalon található toplista segítségével folyamatosan figyelemmel kísérhető az első 50 versenyző diák által gyűjtött pontok száma összesítve, valamint a diákok elért helyezése.
A gyűjtött pontok nem jelennek meg azonnal a toplistán, de a jóváírt pontok, maximum két óra elteltével frissülnek a listán, így csak az adatok frissülését követően látható az éppen aktuális gyűjtött pont és helyezés a toplistán.

4. A döntő menete:
- selejtező - 16 diák
- középdöntő - 8 diák
- elődöntő - 4 diák
- döntő - 2 diák
- bronzmérkőzés a 3. helyért

5. Nyeremények:
A döntőn legjobban szereplő első 3 diák egy-egy értékes nyereményt kap ajándékba, valamint egy-egy bajnoki kupát.
A döntőn minden diák kap egy focilabdát és egy Pénziránytű-BankVelem baseball sapkát.

6. Nyeremények átadása:
A nyertesek a tárgyi nyereményeket a döntő helyszínén kapják meg.
A végleges nyerteseket PontVelem Kft. a verseny lezárását követő öt napon belül megjeleníti a http://www.pontvelem.hu oldalon. A nyertesek a teljes nevükkel jelennek meg a toplistán.

7. Nyeremények átadása, átvétele:
A döntőre meghívást kap a 16 legjobban szereplő diák. Amennyiben a toplistán szereplő 16 legjobb, 7-8. osztályos diákok valamelyikének a szülője (törvényes képviselője) az egyszeri e-mailes megkeresésre az első kiküldéstől számított 3 napon belül nem reagál, úgy a nyertes játékos elveszíti a döntőn való részvétel lehetőségét és a toplistán a soron következő 7-8 osztályos diák kap erre lehetőséget.
Amennyiben a nyertes valamely okból nem jogosult a nyereményére (pl. nem jelenik meg a döntő megmérettetésen), úgy a nyertes elveszti a nyereményre való jogosultságát.
A nyertes játékosok kötelesek együttműködni a Pontvelem Kft-vel annak érdekében, hogy a nyeremény átadására legkésőbb a 2018. június 8-án szervezett döntőn sor kerüljön. Ha ezen együttműködési kötelezettségének a nyertes nem tesz eleget, és így a nyeremény időben való átadása meghiúsul, úgy ezen körülményért a Pontvelem Kft. felelőssége nem állapítható meg. A PontVelem Kft. a nyeremény átvételének lehetőségét ezen határidőn belül tudja biztosítani, az átvétel időtartama nem hosszabbítható meg, így annak elmulasztása a nyertes játékosra nézve jogvesztő.
Mivel a nyertesek cselekvőképtelenek vagy korlátozottan cselekvőképesek, a nyeremény megszerzésére a nyertes szülője (törvényes képviselője) jogosult, és a nyeremény részére kerül átadásra, amennyiben a nyertes és a törvényes képviselő is megfelel a játékszabályban foglalt feltételeknek.
Amennyiben a nyertes személyét illetően vita keletkezik, úgy a nyeremény juttatásának kérdésében, illetve a nyertes személyének meghatározásában a PontVelem Kft. döntése végleges és nem vitatható.

8. Adók és közterhek: A nyereményekkel kapcsolatos bármely esetlegesen felmerülő adó és járulék megfizetését a PontVelem Kft. vállalja.

9. Egyéb rendelkezések:
Bármilyen felmerülő vitás esetben a Pontvelem Kft. döntése az irányadó.
A versenyben a játékos által használt regisztrációs e-mail cím valódisága a játékos felelőssége, ebből fakadó problémákért a PontVelem Kft-t semmilyen felelősség nem terheli.
A versennyel kapcsolatos kérdéseket a Pontvelem Kft. a pontvelem@pontvelem.hu e-mail címen fogadja, majd azokra a feladó e-mail címére küld választ.
PontVelem Kft. kizárja a felelősségét a http://www.pontvelem.hu weboldal és http://www.visapenzugyifoci.hu/ játék szerverének rajta kívülálló okokból történő meghibásodásáért, ugyanakkor haladéktalanul megtesz minden szükséges intézkedést annak érdekében, hogy a hiba okát mielőbb feltárja, illetve megszüntesse.
A PontVelem Kft. kizárja a felelősségét minden a weboldala szerverét ért vagy a facebook oldalán történő meghibásodások, külső támadások esetére, valamint kizár minden kártalanítási, kártérítési igényt a játék során, a játék esetleges hibáiból, hiányosságaiból, hibás működéséből eredő vagy ahhoz kapcsolódó költségekért, károkért, veszteségekért.
A PontVelem Kft. nem tartozik felelősséggel az informatikai eszközök rendelkezésre állásáért és működéséért, illetve harmadik személyek tevékenységéért. Pontvelem Kft. nem tartozik felelősséggel az online felületek helytelen működéséért, amely tőle független okra vezethető vissza, így különösképpen: az online felületet működtető kiszolgáló hibája vagy elérhetetlensége, az internet-hálózathoz való csatlakozás hiánya, a gerinchálózat működési zavarai, az internetes felülethez, vagy annak egy részéhez történő csatlakozás sikertelensége.
A jelen szabályzat bárminemű megsértése - akár a nyeremény átvételét követően is - a játékból és PontVelem Programból való kizárás következményét és esetleges jogi lépések megtételét vonja maga után. A játékszabály megszegésével a PontVelem Kft-nek okozott kárért a játékos teljes körű felelősséget vállal. A PontVelem Kft. döntése a kizárás kérdésében végleges és nem vitatható.
Bármilyen felmerülő vitás esetben a Pontvelem Kft. döntése az irányadó.
PontVelem Kft. fenntartja magának a jogot arra, hogy amennyiben valamely játékos részéről bármilyen (pl. számítógépes) manipulációt, illetve a játék szellemével bármilyen módon összeférhetetlen vagy azt sértő magatartást tapasztal vagy ennek megalapozott gyanúja felmerül, úgy a játékost azonnali hatállyal kizárja a játékból.
PontVelem Kft. nem ajánlja a játékban való részvételt harmadik személy által regisztrált email cím megadásával. Amennyiben nem saját maga által regisztrált e-mail címet vesz igénybe a játékos, a játék kezdete előtt kérje a jogosult hozzájárulását. A játékkal kapcsolatos, e-mail postafiók használat jogosultságából fakadó esetleges károkkal vagy vitákkal kapcsolatban PontVelem Kft. mindennemű felelősségét teljes mértékben kizárja.
A játékkal kapcsolatosan a játékos részéről kezdeményezett jogi út a jogszabályok által lehetővé tett mértékben kizárt.
A PontVelem Kft. fenntartja magának a jogot jelen játékszabályzat módosítására ill. kiegészítésére. A módosításokról a játékosok a játék oldalán értesülhetnek.
Ezt a nyereményjátékot a Facebook semmilyen formában nem támogatja, azzal összefüggésbe nem hozható.
https://www.pontvelem.hu/penzugyi-foci


Ingyenes e-mail tanfolyam
Legalább ennyit a
forrásteremtésről címmel
Magam csináljam vagy bízzak meg egy szakembert?  Akármelyik utat választja van egy minimum, amit mindenképpen tudnia kell.
Ha Ön(ök) csinálják, akkor magától értetődő, hogy érteni kell hozzá, ha mást bíznak meg, akkor annyi tudásra lesz szükségük, hogy tudjanak megrendelni és átvenni.
Ezt a tudást szerezheti meg ezen a tanfolyamon, ami egyben jó alap arra, hogy ha saját maga vág bele könnyű legyen hozzátanulni.

Ne csak olvassa és nézze (filmek is lesznek a leckékben), csinálja is.
A forrásteremtésnél ezt alig kell magyarázni, hiszen elméletben forrást szerezni enyhén szólva marhaság.
Ezért arra kérem, hogy az egyes levelekben olvasottakat azonnal valósítsa meg a gyakorlatban.
Ne feledje, akármilyen kis lépés sokkal többet ér, mint az álldogálás a rajtvonalnál...
Az egyes leckéket e-mailben kapja meg, hetente egyet.
Jó tanulást és eredményes forrásszerzést kívánok!
Huszerl József szerkesztő
Itt iratkozhat fel

Távoktatási tanfolyamainkHírek a Főoldalról


Ingyenes hírlevelünkre
itt iratkozhat fel

Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldáse e-mailben
Vissza
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Levél a szerkesztőnek
Médiaajánlat
Impresszum