Érvényes pályázatok: újak, kiírók szerint, érvényesség szerint, tárgymutató szerint, módosultak
Pályázatok Pályázatok
Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldése e-mailben
Vissza
Cím:
Kerülj KÉPbe! - fotópályázat
Kiíró:
Europe Direct Információs Hálózat
Határidő:
09/15/2017
Érvényes:
09/15/2017
Tárgymutató:
fotópályázat, megvalósult európai uniós beruházások
Pályázhat:
bárki részt vehet 0-99 éves korig, akinek állandó lakcíme vagy tartózkodási helye Somogy megye, kivéve a Somogyi Kereskedelmi és Iparkamara tisztségviselői és alkalmazottai
A kiíró(k) adatai

A Kerülj KÉPbe! fotópályázat játékszabályzata

Mi a verseny célja?
A Europe Direct Tájékoztató Központ Somogy Megye "Kerülj KÉPbe!" címmel fotópályázatot hirdet, melynek első és legfontosabb célja, hogy megismerjük azokat a közvetlen környezetünkben megvalósult beruházásokat, melyek európai uniós forrásokból valósultak meg. Arra szeretnénk buzdítani Benneteket, hogy kreativitásotokat fel- és kihasználva barangoljátok be lakókörnyezeteteket, és fedezzetek fel minél több olyan épületet vagy egyéb létesítményt, melyeket uniós forrásból hoztak létre, vagy újítottak fel.
A "Kerülj KÉPbe" fotópályázatnak nevezési díja nincs. Nem kell mást tenned, mint hogy felkutasd az uniós forrásból megvalósult beruházásokat közvetlen lakókörnyezetedben, településeden vagy akár az egész megyében.

Kik vehetnek részt a játékban?
A versenyen bárki részt vehet 0-99 éves korig, akinek állandó lakcíme vagy tartózkodási helye Somogy megye, kivéve a Somogyi Kereskedelmi és Iparkamara tisztségviselői és alkalmazottai. Ha azonban még nem múltál el 16 éves, adataid kezeléséhez és a pályázaton való részvételhez törvényes képviselőd hozzájárulása szükséges. Az ehhez szükséges nyomtatványt ITT tudod letölteni.

Ki a projekt lebonyolítója?
A projektet a Somogyi Kereskedelmi és Iparkamarán belül működő Europe Direct Tájékoztató Központ Somogy Megye szervezi és bonyolítja le.

Miről várunk fotókat?
Olyan fotókat várunk, melyen Somogy megyében található, európai uniós forrásból megvalósult beruházások láthatók. Annak érdekében, hogy a fotót készítő igazolja a kép valódiságát, szeretnénk, ha valaki, de akár a fotót készítő maga is megjelenne a képeken.
Fotó feltöltésekor kérünk, add meg
- felhasználói nevedet
- a település nevét (ahol a fotó készült)
- a beruházás megnevezését (keresd a kék-fehér táblán)
- a támogatás összegét (a tábláról ezt is le tudod majd olvasni)

Mi kell figyelni a feltöltéskor?
Egy felhasználó csak egy felhasználói névvel tölthet fel fotókat. Vigyázz arra, hogy a képed ne sértse a jó ízlést. Tilos feltölteni másokat vagy mások ízlését sértő fotókat. Ezért jó, ha tudod, hogy megjelenés előtt moderáljuk a képeket, és vasszigorral töröljük az oda nem illő ábrázolásokat.

Milyen szempontok alapján hirdetünk nyerteseket?
Ha úgy döntöttél, bebarangolod velünk Somogyországot, és feltöltöd weboldalunkra a fotóidat. A feltöltött fotók körül az alábbi szempontok alapján választunk ki egy-egy nyertest:
- "Akinek a minőség számít" - ezt a kategóriát az nyeri, aki a legjobb, legszebb fotót készíti
- "Akinek a mennyiség számít" - itt az nyer, aki a legtöbb beruházást kapja lencsevégre (csak az azonos felhasználónévvel feltöltött képek számítanak)
- "Aki a közönségre számít" - ebben a kategóriában a beküldött szavazatok számítanak, tehát az nyer, akinek a fotójára a legtöbben szavaznak
- "Fotóbolondoknak" - a kreativitás csúcsa, hiszen itt az a nyerő, aki a legviccesebb fotót készíti el a beruházásról

Ki bírálja el a beérkezett fotókat?
Három szempont figyelembe vételével a Somogyi Kereskedelmi és Iparkamara által kiválasztott bíráló bizottság értékeli majd a beérkezett fotókat, a közönségkategória győztesét pedig a nagyérdeműre bízzuk - győzzön a legjobb vagy az, akire a legtöbben szavaznak.
Nézzétek meg a feltöltött fotókat a KÉPGALÉRIA menüpont alatt, és szavazzatok arra, amelyik a legjobban elnyeri a tetszéseteket.

Mit nyerhetsz?
Mindegyik kategóriában egy-egy nyertest hirdetünk, akik egy-egy tablet boldog és büszke tulajdonosai lehetnek. A nyerteseket 2017. október 15-ig kiértesítjük, és nevüket közzé tesszük a http://www.keruljkepbe.hu honlapon, a Europe Direct facebook oldalán és weboldalán is.
A nyereményeket egy átadó ünnepség keretében vehetik majd át.

Pályázati naptár
2017. május 11-től 2017. szeptember 15-ig regisztrálhatsz, és feltöltheted fotóidat a http://www.keruljkepbe.hu weboldalra.
A pályázatokat 2017. szeptember 30-ig bíráljuk el, 2017. október 15-ig pedig minden szerencsés nyertest értesítünk majd.

Ingyenes e-mail tanfolyam
Legalább ennyit a
forrásteremtésről címmel
Magam csináljam vagy bízzak meg egy szakembert?  Akármelyik utat választja van egy minimum, amit mindenképpen tudnia kell.
Ha Ön(ök) csinálják, akkor magától értetődő, hogy érteni kell hozzá, ha mást bíznak meg, akkor annyi tudásra lesz szükségük, hogy tudjanak megrendelni és átvenni.
Ezt a tudást szerezheti meg ezen a tanfolyamon, ami egyben jó alap arra, hogy ha saját maga vág bele könnyű legyen hozzátanulni.

Ne csak olvassa és nézze (filmek is lesznek a leckékben), csinálja is.
A forrásteremtésnél ezt alig kell magyarázni, hiszen elméletben forrást szerezni enyhén szólva marhaság.
Ezért arra kérem, hogy az egyes levelekben olvasottakat azonnal valósítsa meg a gyakorlatban.
Ne feledje, akármilyen kis lépés sokkal többet ér, mint az álldogálás a rajtvonalnál...
Az egyes leckéket e-mailben kapja meg, hetente egyet.
Jó tanulást és eredményes forrásszerzést kívánok!
Huszerl József szerkesztő
Itt iratkozhat fel

Távoktatási tanfolyamainkAjánló
Én-márka építés távoktatási tanfolyam
Bővebben a tanfolyamról >>>
Hírek a Főoldalról


Ingyenes hírlevelünkre
itt iratkozhat fel

Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldáse e-mailben
Vissza
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Levél a szerkesztőnek
Médiaajánlat
Impresszum