Érvényes pályázatok: újak, kiírók szerint, érvényesség szerint, tárgymutató szerint, módosultak
Pályázatok Pályázatok
Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldése e-mailben
Vissza
Cím:
Riportkönyvírási pályázat
Kiíró:
Ad Librum Kiadó
Határidő:
Folyamatos
Érvényes:
12/31/2018
Tárgymutató:
szociográfiai jellegű riportkönyvek írása
Pályázhat:
bárki
A kiíró(k) adatai
Napi Pályázati Értesítő >>>


Az Ad Librum Kiadó pályázatot hirdet szociográfiai jellegű riportkönyvek írására.

Riportkönyvírási pályázat

Olyan kéziratokat keresünk, amelyek egy megosztó társadalmi problémával vagy egy belülről kevéssé ismert világgal foglalkoznak.
A társadalmunkat megosztó ügyek forognak a közbeszédben a családon belüli erőszaktól a migránsokon át a közpénzek körüli korrupcióig - ráadásul az éremnek mindig két oldala van.

A vadászoktól a snapchatelő tinédzsereken át a válóperes jogászokig szinte minden foglalkozás, szubkultúra magában rejt olyan, a külvilág számára meghökkentő történeteket, amelyek egy jó toll segítségével érdeklődést keltő szociográfiává változtathatóak.
Piaci siker szempontjából a mintáink Moldova György (pl. A pénz szaga, Akit a mozdony füstje megcsapott...), Havas Henrik (pl. Kurvaélet), Vujity Tvrtko (pokoli történetek sorozat), Kordos Szabolcs (pl. Luxushotel, Hungary), Szabó Anna Eszter, Nagy Szilvia (Hölgy alkalmi kísérőt keres) könyvei.

Az Ad Librum Riportkönyvek első két kötete a Férfiműszak. Melegprostik a megfizetett boldogságról és az Angyalboksz. Nehézfiúk a börtönéletről, amelyek 2017 őszén jelentek meg.

A kiadási program tényirodalomra irányul, így regény nem fér bele (akkor sem, ha megtörtént eseten alapul). Erre ajánljuk a Könyv Guru Sztorimondó kiadási programját.

Jelentkezés
A könyvírás bármilyen fázisában lehet pályázni, akkor is, ha kész kéziratot kapunk, akkor is, ha még csak egy könyvötlettel rendelkezik. A megírást kiadási szándéknyilatkozattal tudjuk segíteni.
Az előrehaladott állapotú, piacképes kéziratokra a kiadó felhasználási szerződést köt, a teljes kiadást finanszírozza (szerkesztés, nyomdai előkészítés, nyomtatás jelentős példányszámban), és minden boltláncban forgalmazza.
A kiadóvezető, Dr. Soós Gábor az alábbi űrlapon várja a riportkönyvírók jelentkezését. Határidő nincs, a jelentkezések értékelése és a szerződéskötés folyamatos.
https://konyvkiadasa.hu/riportkonyvek/

Ingyenes e-mail tanfolyam
Legalább ennyit a
forrásteremtésről címmel
Magam csináljam vagy bízzak meg egy szakembert?  Akármelyik utat választja van egy minimum, amit mindenképpen tudnia kell.
Ha Ön(ök) csinálják, akkor magától értetődő, hogy érteni kell hozzá, ha mást bíznak meg, akkor annyi tudásra lesz szükségük, hogy tudjanak megrendelni és átvenni.
Ezt a tudást szerezheti meg ezen a tanfolyamon, ami egyben jó alap arra, hogy ha saját maga vág bele könnyű legyen hozzátanulni.

Ne csak olvassa és nézze (filmek is lesznek a leckékben), csinálja is.
A forrásteremtésnél ezt alig kell magyarázni, hiszen elméletben forrást szerezni enyhén szólva marhaság.
Ezért arra kérem, hogy az egyes levelekben olvasottakat azonnal valósítsa meg a gyakorlatban.
Ne feledje, akármilyen kis lépés sokkal többet ér, mint az álldogálás a rajtvonalnál...
Az egyes leckéket e-mailben kapja meg, hetente egyet.
Jó tanulást és eredményes forrásszerzést kívánok!
Huszerl József szerkesztő
Itt iratkozhat fel

Távoktatási tanfolyamainkHírek a Főoldalról


Ingyenes hírlevelünkre
itt iratkozhat fel

Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldáse e-mailben
Vissza
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Levél a szerkesztőnek
Médiaajánlat
Impresszum